torsdag 30. oktober 2014

Tam og drageopprøret



Boka er laget av Jo Salmson
TAM og drageopprøret er en veldig morsom bok og veldig spennende bok.Den handler om drager. I denne boken er det snart en drage som skal dø. Men Tam og dragen Blåne må finne den nye dragen før dragen Bleke dør.
Dere som liker spennende bøker bør lese denne boken. Det jeg liker best med denne boken er at den er fult av drager og eventyr. Det fins 6 bøker om TAM.
Byen i denne boken heter Demar. Det er for omtrent 4000 år siden. Demar er en rik by med fem bymurer. Ved den første bymuren der er det mange folk som er fattige. I den andre bymuren er det litt flere folk og litt bedre hus, og folkene som er der er ikke så fattige. I den fjerde bymuren er det finere og bedre og ikke noe fattigdom. I den femte bymuren er slottsområdet der bor kongen og dronningen.

Og det kryr av soldater der. Kongen og dronningen har veldig mange hjelpere.

Boken har 119 sider. Læreren til TAM heter Taftar han er veldig snill. TAM er hans favorrit lærer. TAM kan egentlig ikke skrive men Taftar hjalp han til med å lære og lese og skrive til drageprøven. Denne boken er uten fargebilder, men man blir bedre til å lese.

Denne teksten er skrevet av Michael fra 4c, Gjellerås skole


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar