torsdag 2. juni 2016

Operasjon sirkus


FORFATTTER: JØRN LIER HORST TEGNER: HANS JØRGEN SANDNES

 

Operasjon sirkus handler om en jente som heter Tiril og en gutt gutten heter Oliver.

En dag var det parade i byen. Sirkusdirektøren roper:» Kom på sirkuset i kveld» Da møtte Tiril og Oliver møtte onkel Fred og bestefar Franz.

Onkel Fred sier han har 4 billetter til kvelden sirkus. Plutselig kom det en tryllekunstner som tok billettene til i kveld. Onkel Fred skulle ta frem billettene i lomma. Onkel Fred roper: «Hvor er bilettene?» Tryllekunstneren svarer: «Leter du etter disse billettene?» Bestefar Franz: «Oi du er en flink tryllekunstner». Onkel Fred svarer da: «eller en lommetyv...» Han virket ikke fornøyd med det som skjedde. Noen timer senere var de på kveldens sirkus.

https://bergelibris.no/wp-content/uploads/2016/02/Operasjon-Sirkus.jpgFørst skulle fryktløse Fiona balansere på en tråd. Hun tok en baklengs salto og lander på tråden, så var hun ferdig. Alle klappa og jubla. Plutselig fikk bestefar Franz en melding om at noen har brutt seg inn i huset hans. Bestefar Franz sier: «Vi må hjem noen har brutt seg inn i huset mitt.» Det eneste de stjal var en bamse. HVEM TROR DU DET VAR SOM STJAL BAMSEN? Resten må du lese selv. Boka er spennende fordi jeg liker detektivbøker. Jeg anbefaler boka fordi den er morsom.

SKREVET AV ELIAS TRAN 4A GJELLERÅS SKOLE

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar