onsdag 10. mai 2017

Familien Schwindel

Familien Schwindel er en veldig spennende bok. De er egentlig dyr og rømmer fra Afrika. De er hyener, men later som at de er mennesker. De får 2 barn som heter Betty og Bob. Barna vet egentlig ikke at de er dyr.

Familen Schwindel har en veldig slem nabo. En gang så naboen halen til Betty, og da ble familen Schwindel redde. Det skjedde masse drama. En gang gned herr Schwindel rompa si i busken til naboen. Familen schwindel prøver å være snille mot han, men herr Nilson vil ikke ta imot. Herr Nilson har også en hemmelighet... Hvis du vil vite hva hemmeligheten er burde du lese boka...

Men uansett.. Familen Schwindel  er jo hyener så de ler VELDIG VELDIG høyt, og når de er ute så må de passe på. Etter en stund savner familen Schwindel Afrika og vil tilbake... Vennen til Betty kom på en ide, og det var at de kunne dra til safari parken, og der kan de grave i sanden, og dra hjem igjen. De må grave i noen dager. Hvis du vil vite mer om familen Schwindel må du lese boka. Jeg liker denne boka fordi at det er masse drama og spenning i boka. Jeg kan ikke fortelle mer. Det er tre bøker i serien.

Laget av Nora 4b

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar